Betalen en verzenden

Bij Livas Style kun je op de volgende manieren betalen:

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.
Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank.
Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.
Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen. Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming: https://www.paypal-nederland.nl/veiligheid/aankoopbescherming/webwinkels.html

Mister Cash

Deze betaalmethode is speciaal geschikt voor bestellingen vanuit België en vergelijkbaar met het iDeal-betaalsysteem in Nederland.
Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Zo kunt u ook via het betaalscherm van uw eigen bank de benodigde gegevens invoeren.

Overschrijving bank

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Vervolgens kunt u direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken.

Livas Style Deals

The Livas Style Ruilcodes, kortingscodes of tegoedcodes kun je invullen bij het afrekenproces bij ‘jouw gegevens’, bovenaan de pagina.
Onze codes zijn altijd eenmalig te gebruiken en geldig voor een beperkte periode. Deze periode wordt altijd aangegeven in de mail waar ook de code in vermeld staat.

Voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag al verzonden!

Jouw ultieme fashion items gevonden en voor 16.00 uur besteld? Dan heb je met een beetje geluk jouw livas styles de volgende dag al in huis. Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven mailadres.
Evenals bestellingen die door de brievenbus passen, worden pakketjes van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Post NL.
In de meeste gevallen betekent dit ook dat je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebt, maar dit kan soms wat langer duren 😉

Verzendkosten

De standaardverzendkosten zijn € 4,95 euro voor Nederland en € 6,95 euro voor België.
Indien je voor méér dan 75 euro shopt bij Livas Style is de verzending GRATIS!

Scroll naar top